Selecteer een pagina
Gepubliceerd op 17 juni 2019

Wat is het concept nou eigenlijk?

De tijd heeft niet stilgestaan. Mijn afstudeerproject is bijna voltooid. Er ligt een concept op tafel waar ik niet alleen ontzettend trots op ben maar wat ook daadwerkelijk de juiste impact teweeg weet te brengen. Het is een van de mooiste momenten als ontwerper om te zien hoe jouw idee├źn ontarmd worden.

Toch kan ik mij voorstellen dat je als lezer van dit blog nog geen flauw idee hebt waar ik het over heb. Het blootstellen van mijn concept op dit blog heb ik bewust nog even achterwege gelaten. Het was nog niet klaar om met de wereld te delen en ook op dit moment wordt er nog hard aan gesleuteld.

 

Conceptomschrijving

Graag nodig ik je uit om een kortbondige conceptomschrijving te lezen. Hierin leg ik uit wat mijn uiteindelijke concept nou eigenlijk is. Deze grote lijnen staan vast en zullen de komende weken niet meer veranderen.

 

Laatste loodjes

Op 27 juni aanstaande lever ik al mijn materialen in. Op dat moment is mijn project ten einde en ligt er een enorm ontwerpverslag klaar. Dit verslag vertelt mijn reis van de afgelopen maanden. Vol foto’s, schetsen en prototypes.

Na 27 juni kan ik mij storten op een ander project, waarna ik begin juli mijn afstuderen mag verdedigen. Na deze verdediging zal er worden bepaald of ik geslaagd ben ja of nee.

Geslaagd of niet, dit project zal niet zomaar verdwijnen. In juli zal er een publieke ‘case study’ van mijn afstudeerproject verschijnen. Dit is een uitgeklede versie van mijn ontwerpverslag waarin ik zoveel mogelijk details aan je zal toelichten.

Hopelijk tot snel in een nieuwe blogpost. Nu ga ik weer vrolijk verder tikken aan mijn ontwerpverslag.

Sneller op de hoogte?

Door de drukte in deze laatste fase van mijn afstuderen, ligt de prioriteit voor het bijhouden van mijn blog laag. Toch benieuwd waar ik nu sta? Neem dan contact met mij op.