Selecteer een pagina

Het ontstaan van de mancave.

De kop is eraf! Officieel ben ik afgelopen maandag begonnen met mijn afstudeerproject. Op de begane grond van het Servicebureau is er een mancave ontstaan. Een creatieve plek waar ik de komende twintig weken aan de slag mag iets moois te maken.

Alles voor mijn creatieve uitspattingen kan ik een plekje geven op deze plek. Van de standaard markers, papier en beeldschermen. Tot aan de Nintendo Switch in de la. Want creativiteit moet je soms stimuleren. 🙂

Naast het samenstellen van mijn eigen wagenpark (zie rechts in de foto boven), ben ik ook begonnen met het maken van een afstudeerplan.

Afstudeerplan

Het afstudeerplan is in feite mijn houvast voor de komende twintig weken. Ik bepaal in dit voorstel mijn opdracht, hoe deze opdracht past in de huidige (digitale) maatschappij en waarom een oplossing voor Mundo van nut kan zijn. Daarnaast stippel ik mijn eerste aantal weken werk uit. Deze weken zijn cruciaal omdat hier mijn onderzoek in gaat plaatsvinden. Enkel met gegronde onderzoeksresultaten kan ik iets ontwerpen dat ook echt werkt. En dat willen we allemaal natuurlijk.

De komende weken zal ik dus vooral met handen in mijn haar naar een computerscherm turen. Maar daarnaast wil ik ook graag in gesprek met zoveel mogelijk verschillende mensen. Mundo zit barstensvol expertise en daar maak ik graag gebruik van.

Nu is het tijd weer een duik in de literatuur te nemen. Gelukkig wordt het volgende week spannender met de start van de onderzoeksfase. Dat maakt dan gelijk de update van volgende week ook spannender.

Meer weten?

Wekelijks praat ik je bij over mijn voortgang. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Mail mij gerust via mail@quintenooms.nl.