Selecteer een pagina
Gepubliceerd op 10 april 2019

Het is tijd, de hoogste tijd

Na weken lang onderzoek, is het voor mij nu eindelijk tijd om aan de slag te gaan met de zogehete ‘conceptfase’. Een periode waarin ik zoveel mogelijk ideeën bedenk, visualiseer en ook daadwerkelijk bouw. Dit helpt om te kunnen testen welke concepten helpen de ontwerpvraag daadwerkelijk op te lossen.

Dit betekent ook dat vanaf volgende week deze blog een stuk kleurrijker zal worden. Prototypes die ik bouw, zal ik gaan toelichten. Veel zullen zelfs interactief zijn.

Onderstaand diagram (bron) laat zien hoe ik deze concepten aanpak. Ik heb een idee, ik ontwerp het. Bouw vervolgens een ruw prototype zodat ik het effect kan testen. Hier leer ik weer van om het volgende idee beter aan te laten sluiten.

Update: Deadlines!!

Het is al meer dan een week geleden sinds mijn laatste update gepubliceerd is.

Op dit moment ben ik hard bezig met het opleveren van de materialen voor mijn proefafstuderen. Excuses voor de vertraging. Neem gerust contact op voor dringende vragen.

 

Creatieve sessies

Om deze nieuwe periode in te luiden, ben ik afgelopen dinsdag met het Activiteitenteam om tafel gaan zitten om ideeën te genereren. Hoe kijken zij tegen media aan? Wat hebben zij nog toe te voegen aan de inzichten van het onderzoek?

Al snel mondde de sessie uit in een creatieve brainstorm waarin allerlei ideeën de revue passeerden. Een aantal daarvan ga ik ook echt de komende weken uitwerken om hier de effectiviteit van te testen.

De komende week staat er dus veel maak-werk op het programma. Ik kan niet wachten dit volgende week met je te delen. Tot dan!