Selecteer een pagina
Gepubliceerd op 25 maart 2019

Katapulten bouwen

Afgelopen dinsdag mocht ik iets ontzettend leuks doen. Ik stapte bij Max van het Activiteitenteam in de auto, onderweg naar Barendrecht. Daar heb ik meegeholpen met het bouwen van katapulten. En niet zulke kleintjes ook!

Door mee te lopen met het Activiteitenteam kan ik niet alleen de behoeften en waarden van de kinderen zelf ervaren. Ook de waarden van het Activiteitenteam ervaar ik zo ‘first-hand’. Allebei van groot belang in het ontwerpen van een duurzame ontwerpoplossing.

 

 

Verplicht rust nemen

De rest van de week was helaas wat minder spannend. (Afgezien van de bovenstaande Freek Vonk tekening van Sabine. Met mijn afstudeerbegeleider besprak ik mijn voortgang en wat er komende weken op de planning stond. Het was een leuk en inspirerend gesprek waarmee ik mijn inzichten weer even op een rijtje kon zetten.

De rest van de week was ik helaas weer ziek. Toch kon ik nog wat ideetjes op papier zetten, zoals je in de foto bovenaan kunt zien. Niets doen is moeilijk!

 

Pitstoppresentatie

Er staat komende week een groot evenement op het programma. Donderdag 28 maart vindt er een zogeheten pitstoppresentatie plaats op de hogeschool. Dit betekent dat ik mijn resultaten tot nu toe kan pitchen en hiermee het gesprek met docenten kan aangaan. Een mooi moment om de balans op te maken. Zo wil ik meer te weten komen over het privacy aspect van mijn project en welke onderdelen ik misschien wel helemaal over het hoofd heb gezien.

Waar ik allemaal achter ga komen, hoor je natuurlijk volgende week. Tot dan!

 

Update: Deadlines!!

Het is al meer dan een week geleden sinds mijn laatste update gepubliceerd is.

Op dit moment ben ik hard bezig met het opleveren van de materialen voor mijn proefafstuderen. Excuses voor de vertraging. Neem gerust contact op voor dringende vragen.